Hi! Ik ben Mariëlle Vos, Financieel Assistent met een doel voor de toekomst!

Je bent trots op jouw bedrijf! Je werkt hard en ziet kansen. Wat is jouw doel? Lukt het je dit te bereiken op de manier zoals je nu werkt?

Je houdt van je werk, je vindt het leuk wat je doet. Jouw passie ligt bij de dienst of het product wat jij levert. Mijn passie is waar jouw hart niet sneller van gaat kloppen. Jouw administratie…………YOU NAME IT I DO IT. Dit is niet waar JIJ ondernemer voor bent geworden, maar IK wel.

Ik luister oprecht naar jouw verhaal. Denk met je mee, zodat ik je ondersteun en een sparringpartner voor je ben.   

Stilstaan is achteruit gaan, daarom blijf ik leren en me ontwikkelen.  Mijn volgende stap in mijn ontwikkeling heb ik inmiddels genomen, want ik mag me vanaf 18 oktober 2021 Profit First Professional noemen. De Winstbouwer is geboren! 

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt wat ik voor jou zou kunnen betekenen?   

 

App, bel of mail me en laten we vrijblijvend een afspraak inplannen