Wat is een Financieel (Virtueel) Assistent?

Een Financieel (Virtueel) Assistent is iemand die andere ondernemers ondersteunt en adviseert. Dat gebeurt voornamelijk online. En kan daardoor vanuit iedere locatie, zolang er maar wifi aanwezig is. De Financieel (Virtueel) Assistent voert in opdracht uiteenlopende taken uit. Vaak gaat het verder dan uitvoeren en adviseren en is een Financieel (Virtueel) Assistent daardoor ook een belangrijke sparringpartner op niveau.

Voordelen samenwerking Vos Office Support

Levert geld op

Investeren in Vos Office Support levert geld op. Ik verzorg de klus en jij kunt deze tijd aan iets anders besteden: jouw klanten, meer omzet. De investering verdient zich meteen terug.

Geen extra kosten

Je hebt geen personeelskosten zoals sociale verzekeringen, ziektekosten of verplichte premies. Een werkplek inrichten en andere voorzieningen regelen is niet nodig. Ik werk vanuit mijn eigen kantoor, met eigen apparatuur.

Flexibel

Je kunt mij op uurbasis of per week/maand inhuren. Het werken op afstand en het gericht aantal uur inhuren, maakt het samenwerken enorm flexibel. Jij koopt precies in wat jij op dat moment nodig hebt.

Zelfstandig ondernemer

Als zelfstandig ondernemer weet ik wat er allemaal bij het ondernemerschap komt kijken en dat daar ook taken bij horen, die JIJ liever niet doet, maar IK wel.

Tijd en rust

Doordat ik taken uit handen neem, of jouw projecten ondersteun, krijg jij weer rust en tijd om je te richten op waar jij mee bezig wilt en moet zijn. Jouw ideeën, plannen en strategie, de groei van je bedrijf, of meer tijd voor de mensen waar je van houdt.

Netwerk

Vanuit mijn netwerk van Virtueel Assistenten kunnen krachten gebundeld worden. Als ik niet de juiste persoon ben voor een opdracht of over de juiste expertise beschik, regel ik een andere Virtueel Assistent die geschikt is.
Ja ik wil…………
een samenwerking!
Laat het me weten!